Utgivning

Utgivare

Philips GmbH Healthcare Dept. Lübeckertordamm 5 D-20099 Hamburg, Tyskland 

Styrelse: dr Carla Kriwet (ordf.), Klaus Baumann, Eva Braun, Roger Karner Företagets registrerade säte: Hamburg Registreringsdomstol i Hamburg, 66 HRB 98 110

Telefon +49 (0)40 2899-0 Fax +49 (0)40 2899-2002

VAT-nummer: DE 812 927597

Om du har några frågor om Philips eller vill komma i kontakt med företagets presskontakt, skicka e-post till Corporate Communications på följande adress: unternehmenskommunikation@philips.com

Om du har frågor om produkter från Philips, kontakta vår hjälplinje eller skicka e-post.

 

Ansvarsfriskrivning

Fibroid-care.com tillhandahålls av Philips GmbH. Denna portal är endast till för informationsändamål och är inte under några förhållanden en ersättning för personlig konsultation, undersökning eller diagnos av en läkare. Innehållet häri får inte användas för självdiagnostisering och/eller självmedicinering.

Innehållet som tillhandahålls på fibroid-care.com har sammanställts med adekvat noggrannhet och är föremål för medicinsk kvalitetskontroll. Kunskap inom det medicinska området är föremål för konstant förändring på grund av vetenskaplig forskning och utveckling som utförs inom området för medicinska tillämpningar. Philips GmbH ger därför ingen garanti för fullständigheten, korrektheten, noggrannheten och giltigheten för innehållet i denna portal.

Upphovsrätt Philips GmbH.

Med ensamrätt. Vid särskild reproduktion ska inkorporering i tjänster online och på internet samt kopiering av databärare som t.ex. CD-ROM, DVD-ROM osv. endast tillåtas med föregående skriftligt tillstånd från Philips GmbH.

Skapandet av länkar till våra webbsidor eller inkorporering av innehållet på andra webbplatser är endast tillåtet för sökmotorer och webbkataloger med föregående skriftligt tillstånd.